Mangakirjasto

YamaWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Mangat ovat luettavissa kerhohuoneella ja niitä saa lainata. Kirjaston aineiston laina-aika on kaksi viikkoa.


Mangakirjasto ottaa myös lahjoituksia vastaan. Kirjastonhoitajan eli 図書館マイスター (toshokan-meister) pystyt tarkastamaan YamaWikin "Hallitus" -sivulta. Kirjastonhoitaja huolehtii ensisijaisesti lahjoituksista, mutta muillekin voi lahjoituksensa myös jättää, jos kirjastonhoitajaa ei näy. Huomioithan kuitenkin, että hyllytilaa on rajallisesti, minkä takia kirjasto ei ota vastaan kauhean pitkiä sarjoja (esim. One Piece). Kirjasto ei myöskään ota vastaan duplikaatteja tai yksittäisiä, keskeltä sarjaa olevia pokkareita, eli tarkasta alta löytyvät listat duplikaattien välttämiseksi. Poikkeuksia voidaan tehdä, mutta ole tässä tapauksessa yhteydessä kirjastonhoitajaan, joka päättää asiasta tapauskohtaisesti.


Ohje

The person whose name is written in this note will be allowed to borrow manga. The permission will not be granted if the person does not keep the chairman happy (and the manga in a good shape).

The permission will start within 6 minutes and 40 seconds after writing the first name of the borrower. It will take effect for 28 days after which the manga has to be returned to the exact same place where it was taken from. If not, the librarian will fill the last name of the borrower according to the other rules of this note.

The right to borrow manga is only granted to members of Yama. Violations of this rule will result in an undefined penalty.


Kirjastosta löytyvät sarjat/kirjat/materiaalit yms. (päivitetty 2020-2021) :

Hyllystä löytyvät mangat & kirjat 2021

Hyllystä puuttuvat mangat jne. 2021

DVD, Blu-Ray, VHS 2021

Doujinshi - coming soon (?)


Huom! Koska Yaman kirjaston hyllytila on rajallinen ja olemme vuosien varrella saaneet paljon isoja lahjoituksia, osa mangoista/kirjoista tms. löytyy hyllyjen vieressä olevista kauppakasseista. Niitä ei ole mitenkään erityisesti järjestelty, eli haluamaansa sarjaa voi joutua hieman kaivamaan. Apua saa pyytää kirjastonhoitajalta.

Hyllyistä löytyy myös yksittäisiä lehtiä (esim. Animen aika), puhelinluetteloita (Shonen Jump), joita ei ole erikseen listattu tässä.